Welkom op BILOEBA.be!

UGEARS

De kleine startup onderneming UGears opende 2014 zijn deuren. Het heeft sindsdien het idee van houten mechanische modellen werkelijkheid gemaakt. Sommige modellen zijn ontwikkelde prototypes. Anderen ugears modellen zijn de unieke versies van historische mechanismes. Het bedrijf heeft zijn eigen werkplaats in een buitenwijk van Kiev (Oekraïne). Ondertussen zijn er ongeveer tien verschillende modellen beschikbaar.

Alle modellen worden van hoogkwalitatief, milieuvriendelijk multiplex gemaakt. De onderdelen zijn gemakkelijk uit hun vormen te drukken. Om de modellen in elkaar te zetten is geen lijm nodig. Ook geen speciaal gereedschap. Dankzij onze precieze werkwijze kunnen alle werkstukken met gemak in een afgerond model omgezet worden.

Elk model is niet alleen een constructie maar een weerspiegeling van de ideeën die gevormd zijn tijdens zijn ontwikkeling. Wanneer je het stuk voor stuk in elkaar zet, onthul je de essentie van dit idee. Je herbeleeft het ontstaan van het idee. Er is iets eeuwig fascinerends in het samenspel van tandwielen. Interessant mechanisch ontwerp zorgt altijd voor verbazing over hoe het werkt. Bij het ontwerpen van elk model hoopten wij dat het niet alleen een stuk speelgoed zou worden maar een stuk design voor in je thuis. Onze missie – onvergetelijke momenten creëeren. Met teamwork zijn onze modellen een plezier voor alle leeftijden. Wij willen ouders en hun kinderen bij elkaar brengen.

Ugears kopen